Modele unghii plaja

Feb 20, 2019 Off Comments by

4 semilună Unghiile. Unghiile cu modèle la baza degetului sunt la Mare modĂ în 2018, astfel de modele completează un look cool și frais. 5 Unghii ombre. CEVA simplu Dar Elegant, Două Culori pastelate Combinat cu care te potï asorta Atât la costume de baie, Cât și la ținuta de seară. 1 Unghiile roșii. Clasicul poate fi de multe ori o variantă eleganntă și plină de STIL pentru manichiura dumneavoastră. Unghiile cu ojă semipermanentă au devenit o alternativă la Oja clasică tot mai la modĂ în ultimii Ani. Acest astuce de manichiură și pedichiură seamănă foarte mult cu modalitatea clasică de folosire a ojei, diferența constă în modaliatatea de uscare Care necesită o lampă UV. Aspectul Natural și ușurința cu care se poate îndepărta această ojă destul de rezistentă de PE Unghii, face ca “maniciura semi” să fie tot mai apreciată. Am ales Culori Solare, marine și nuanțe deschise, Care să Cine pună în valoare bronzul proaspăt obținut. AM selectAt mai ales MODELE simple, Care să complimenteze Frumos orice look de plajă sau de plimbare Seara, PE faleză.

Modelele se potrivesc Atât unghiilor Lungi, Cât și celor scurte, așa că intră în Galeria Foto de mai sus și descoperă-le pe toate! 2 Unghii français. Dacă doriți un aspect Cât mai Frumos al unghiilor făcute în Stil français dar nu vă place cu arată Cugel, asfectul lor este unul mult mai placut cu ojă semi. 3 métalice Unghiile semi cu Accente. S-au purtat și încă se mai poartă unghiile Care au aplicații cu aspect Metalic, ELE pot întregi cu succes o ținută la Mare. Modelele de Unghii cu gel de vară Cine Pun la dispoziție o gamă variată de texturi. Se poartă unghiile cu aplicații irizate, texturile holografice sau mate. Cele mai cool sunt combinațiile dintre Două texturi diamétral opuse, cum ar fi aplicațiile irizate puse peste un utérine mat (ai exemple în Galeria Foto de mai sus!). Rutina de Beauty a fiecărei femei se schimbă înainte de o à la ță. Ne simțim mai libere, mai îndrăznețe, mai îndreptățite să alegem look-URI curajoase Dar relaxate în același timp. De aceea, AM considerat că este nevoie de o colecție separată de modele de Unghii pentru o la jument ță la Mare. Când am ales modelele de Unghii cu gel de vară DIN Galeria de mai sus, AM à l`în minte mai multe criterii: Culori, texturi și MODELE în tendințe.

HOME SHOWBIZ BEAUTY 5 modele de Unghii semi Care se poartă Vara asta la plajă toate aceste MODELE sunt doar niște sugestii principale pe care le puteți folosi pentru a concepe alte modele personalizate. Dacă ți-ai făcut deja ACEA terminées la salon dinainte de concediu sau urmează să o faci, ți-am pregătit o mulțime de modele de Unghii pentru o à la jument ță la Mare DIN Care să te inspiri.